Lite frågor med svar

Vilket land ska du till?

Storbrittannien, England

Hur/var skulle du helst vilja bli placerad? 

 Nu har jag redan blivit placerad så det är ju lite onödigt att fundera på det. Jag visste ju inte ens om att Isle of wight fanns och jag tror att alla ställen blir vad man själv gör det till. Om ni hade frågat mig innan jag blev placerad skulle jag nog sagt Lancashire vilket är Liverpool och Manchester området eller Cambridgeshire. 

Har du fått familj eller gjort stat/region-val?

Jag gjorde ett regionsval där jag valde England och har nu också blivit placerad och fått en familj där!

Kommer du åka på något förberedelseläger? 

 Det är inte riktigt betsämt än, jag tror det är sjukt kul att få kontakt med andra utbytesstudenter i samma land. Det är nog skönt att repetera lite engelska genom att pratat i någon också vecka innan man kommer till orten man ska bo i. Men det beror på hur min sommarplanering ser ut med jobb och liknande.

Vad ser du mest fram emot?

 Att vara som man är utan samma säkerhet man har med familj och kompisar här hemma. Sen blir det också kul att få en syster, träffa min värdfamilj och lyssna på människor med brittisk accent i ett år! 

Vad fruktar du mest?  

Helt ärligt att jag inte kommer hitta någon jag trivs med haha! Jag har någon slags mardröm att alla på hela ön skulle vara jätteotrevliga, så kommer det nog inte vara men det är mn fruktan. 

Det är kanske lite konstigt men jag är inte rädd för att jag inte ska klicka med min värdfamilj som många andra är. Jag tänker inte att det är möjligt, på gott och ont kanske,,.

Vill du prova någon ny sport? 

 Det beror på hur seriösa de är. Jag kommer definitivt inte kunna åka skidor i England, det är i alla fall säkert... Men att ta upp fotboll igen vore ju kul, jag har ju kvar ganska mycket spelsinne så då är det "bara" att jobba upp bolltekniken. Annars vore väl dans kul, synd bara att jag inte kan dansa för fem öre, men jag kanske mot all förmodan hittar en dansgrupp utan någon ambition om att vara bra!
I vilket fall så ska jag i alla fall försöka träna när jag är där, har ett mål att springa en mil under en viss tid pappa satt ut, minns inte om det var under en timmer eller 50 minuter...
 

Vad kommer du sakna mest? 

 Troligtvis mina samtal med min familj och att kunna uttrycka sig väl. mina kompisar kommer jag också sakna, kommer nog vara jobbigt att se allt som händer i deras liv, utan att vara där och känna att man har missat mycket när man kommer tillbaka :(

 I England, kommer du åka på en resa arrangerad av organisationen?  

Det beror på om jag har planerat något annat kul eller inte. 

Namnge tre platser du vill besöka i ditt land: 

 Oj! Jag har redan varit i London så dit måste jag inte även om jag inte skulle tacka nej till erbjudandet. Annars vill jag till en fotbollsarena och se en match! Åka till de häftiga klipporna på Isle of wight som, om jag uppfattat allt rätt verkar ligga på en annan del av ön än cowes. Sedan vore det häftigt att komma till Skottland eller
Wales.

Tror du att det kommer att bli ett bra år?

 Det tror jag absolut! Jag tror allas utbytesår blir bra men på olika sätt.
 
Frågorna har jag tagit från cassandras blogg som ska till USA!  http://cassandrausa.blogg.se/
 
 
Jag bjuder på den...