Här kommer bilderna som inte ville publiceras i förra inlägget

jag och bea med en vespa
 
En av alla de fina vesporna
Ja en vääldigt brittisk dag som sagt. 
En skev bild på mig och Bea vid stranden
Min första fish and chips
Det fanns en hel del the who fans vid spelningen också
Om ni inte visste det så är tidvattnet här rätt påtagligt
Roast dinner

Mår bra

Hej! 

Igår morse när jag skrev det förra inlägget hade jag lite hemlängtan, värre än vad jag tidigare haft. Men nu mår jag bra igen! Jag blir så stolt över mig själv när jag kommer över mina små problem så fort. Dock kommer väl hemlängtan komma tillbaka igen men ändå!

Igår hade jag en super brittisk dag! VI åkte till Ryde som är en av de större städerna här på ön. Jag älskar den staden, den har en lång strand och man ser över till Porthsmouth ! Det var så fint! I staden ägde ett scooter rally rum, ett tribute band till The Jam (pappas brittiska favoritband) spelade och jag åt fish and chips för första gången. Väl hemma igen hade vi roast dinner som var så god! Allt var underbart denna dag, och det känns riktigt bra att bo här nu. Det kommer nog gå upp och ner hur jag känner inför det hela men tänkte att det kunde vara kul att veta att jag mår bra just nu.

 
 
 
Igår när vi anlände med färjan till Cowes
 
Nu krånglar bloggen och jag lyckas inte ladda upp de andra bilderna,så ni får dem senare.

Kommit fram

Hejsan allihopa!
Nu har jag kommit fram till Cowes! Det är en väldigt fin stad. Större än jag hade förväntat mig faktiskt. Igår åkte vi till Newport så nu har jag sett hur man ska ta bussar och även de största gatorna som inte är så stora men har ändå sitt HM, Top Shop osv. Idag ska jag och Bea gå ut och springa lite i vår backiga stad, vi kommer säkert tappa bort oss men, men. Sedan ska vi alla åka till Ryde och kolla vad det är för stad. Om några dagar ska jag och Bea på introducion meeting i skolan och sedan börjar vi. Det ska bli väldigt kul tycker jag, eftersom jag inte känner så mycket människor här än.
 
Exakt allting är antingen annotlunda eller lite annorlunda här. Familjens vanor, byggnaderna sättet man pratar på. Så jag tror att den här starten kommer vara jobbigare än den var på Camp. Men tror inte jag ska tänka för mycket på det och bara köra på och vänja mig. Kommer kanske inte heller prata så mycket med er som jag har kontakt med hemma om exakt allt för att jag tror att hemlängtan kan bli för svår då. Känner redan att den är större nu än den var på Camp. 
 
Men jag har som sagt saker att göra så jag är en så länge lugn och familjen är van vid att ha utbytesstudenter så de är väldigt avslappnade med det hela. Har tyvärr inga bilder på datorn än. Det var väldigt fint när vi kom fram, soligt och allt men sen regnade det så då orkade jag inte ta några bilder.
 
Hej då för denna gång och jag hoppas allt är bra där hemma!