Kommit fram

Hejsan allihopa!
Nu har jag kommit fram till Cowes! Det är en väldigt fin stad. Större än jag hade förväntat mig faktiskt. Igår åkte vi till Newport så nu har jag sett hur man ska ta bussar och även de största gatorna som inte är så stora men har ändå sitt HM, Top Shop osv. Idag ska jag och Bea gå ut och springa lite i vår backiga stad, vi kommer säkert tappa bort oss men, men. Sedan ska vi alla åka till Ryde och kolla vad det är för stad. Om några dagar ska jag och Bea på introducion meeting i skolan och sedan börjar vi. Det ska bli väldigt kul tycker jag, eftersom jag inte känner så mycket människor här än.
 
Exakt allting är antingen annotlunda eller lite annorlunda här. Familjens vanor, byggnaderna sättet man pratar på. Så jag tror att den här starten kommer vara jobbigare än den var på Camp. Men tror inte jag ska tänka för mycket på det och bara köra på och vänja mig. Kommer kanske inte heller prata så mycket med er som jag har kontakt med hemma om exakt allt för att jag tror att hemlängtan kan bli för svår då. Känner redan att den är större nu än den var på Camp. 
 
Men jag har som sagt saker att göra så jag är en så länge lugn och familjen är van vid att ha utbytesstudenter så de är väldigt avslappnade med det hela. Har tyvärr inga bilder på datorn än. Det var väldigt fint när vi kom fram, soligt och allt men sen regnade det så då orkade jag inte ta några bilder.
 
Hej då för denna gång och jag hoppas allt är bra där hemma!
 
#1 - - Anonym:

Går det att skriva till dig här? Kram och god natt från mamma

Svar: Vi kommer skriva mamma. och det är bättre privat än på bloggen även om du självklart får kommentera också! Bara kanske inte hör från mig varje dag, för att jag ska komma in i vanorna osv. Puss älskar dig!
Ida Palm Ekspong

#2 - - Katarina:

Förstår det! Vi ska låta dig vara när du vill.