Juletid

Just nu sitter vi och kollar på Match of the Day, inga goda nyheter... Southampton vann i alla fall över Arsenal! 
Jag har haft en väldigt bra jul faktiskt! Det här är ju tiden då många som inte haft hemlängtan innan får det. Men jag har bara saknat er där hemma lite mer än vanligt, men inte på ett jobbigt sätt. Tror mest att jag nu fattar grejen med julen, att återförenas med familjen, hur konstig den än må vara.
För igår när jag firade jul med Paddock familjen så förstår jag att det verkligen är meningen, att vara med familjen. Det var annorlunda från vad jag är van vid för att människorna är annorlunda, och maten och kalle anka var på datorn istället för tvn. Ändå var det samma känsla som i Sverige. 
 
Idag gick jag upp tidigt på morgonen för ett Boxing Day Swim, vi åkte till Gurnard Green donerade pengar till cancer forskning och jag doppade mig i havet. Sen åkte vi hem för att senare på kvällen åka till Gary och Tracy (mina värdföräldrars son och fru) och åt en jättegod buffé. En väldigt trevlig kväll. Imorgon var planen att plugga men det har blivit uppskjutet. Men jag klagar inte. 
 
Jag och Bea med konstiga selfie grejer på oss
Badar i december, det var faktiskt inte så kallt. Först fick man en chock, men sen var det lugnt, är ju ganska varmt utomhus också 
Juldagen 
Här somnade Brian på juldagen med min giraff på huvudet. Han placerade den där själv och somnade utan att ta bort den. 
 
Tack för alla klappar! Förväntade inte att få så mycket som jag fick! TUSEN TACK!! 

God jul!!

God jul kära vänner! Idag är det julafton och i Sverige firar ni förhoppningsvis för fullt! Här i England firar man ju inte julen fören imorgon så idag ska jag fixa det sista. Har precis städat rummet lite, ska gå ut och springa en runda nu. Sen ska jag skypea med familjen om en och en halv timme. Ikväll slår jag in de sista julklapparna och kolla på någon julig film! 
 
Hoppas ni får en superbra julafton och att ni uppskattar allt man tar för givet som privilgerad runt juletid. 
London vid jul
Ikea julbock 
När man inte har smink på sig så man måste dränka bilden med filter
 
FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL

återförening med krulltott

Idag åkte jag till London för att träffa Zelal som jag inte sett sen Southampton matchen i oktober! Så himla underbart att se henne igen och att var i London igen! I början av dagen regnade det så då satt vi bara och chillad på ett supermysigt cafe på en sidogata till Oxford Street. 
Sen gick vi lite på Oxford Street jag skulle kunna shoppa upp hela gatan men har inte riktigt pengar för dett runt juletid. Så gick bara in på en affär faktiskt. Men gatan är så himla fint upplyst så det är mys ändå! Efter det drog vi till både min och Zelals favorit del av London, nämligen Camden Town.  Där hittade jag en jacka jag letat efter för 300 kr, så det fick det kosta även om det är jul. Sen åt vi god och billig mat på marknaden! Vi strosade sedan runt för att tillit hamna på piccadilly circus, innan jag tog tåget hem igen. Men hade det verkligen super. Så sjukt att man bara kan ta tåget till London och helt underbart att prata oavbrutet i hela 6 timmar med Zelal igen!
 
 Lite glada bilder på oss! Hoppas ni också haft en fin måndag och njutit av lovet.