Cheesecake

Titeln beskriver vad jag äter just nu. Jag har blivit besatt, älskar verkligen cheesecake. 
I alla fall en lite måndagsuppdatering får ni här. Igår kväll/natt kunde jag verkligen inte sova, vilket gjorde att jag försov mig imorse och somnade när jag kom hem. Vilket är anledningen till att jag är så pigg nu... Så kommer väl bli likadant inatt igen. Om det blir så ska jag försöka att inte somna imorgon dock, så att jag kan sova på kvällen. 
Även om jag somnade när jag kom hem har jag faktiskt lyckats läsa två kapitel i The Great Gatsby, det är en så sjukt bra bok måste jag säga. Tycker verkligen om den! Jag hann också med att springa lite ikväll, dock så fick jag ont i hälsenan så var tvungen att gå en stor del av sträckan. Men gick rätt fort, och lite motion är bättre än ingen. 
 
Imorgon är det 1 december och Sheila har gett mig och Bea varsin chokladkalander. Har doc redan öppnat första uckan för jag ville se hur det smakade, helt klart godkänt var det! 
 
Håller också på att planera livet, ekonomi och resor, går helt okej men tar lite tid. Jaja, bara håll ut tills jullovet om bara några veckor, gäller bara att fixa julklappar tills dess! Hoppas ni haft en bra måndag, för även om det inte låter som om jag haft det så var min faktiskt väldigt bra! KRRAAAAAAAMMM
En gammal bild på mig och Brian där han ser väldig annorlunda men väldigt rolig ut.
 
 
#1 - - Hanna Köva:

Ååh vi läser Gatsby i skolan!! Nästan som att du är med oss ;) saknar dig hoppas du har det toppen! Puss <3

Svar: Asså om ni har frågr ring mig, för vi läser den kapitel för kapitel, är inne på tredje rundan av kapitel 5 nu ... no joke! Kul att höra från dig, hoppas överlever 2:an, Saknar diiiiig!!! Kram xxxx
Ida Palm Ekspong