Cowes, bästa vännerna och julkänsla

Halloj! 
Idag har jag varit nere i Cowes och gått runt och tagit foton igen. Jag måste säga att Cowes är sjukt fint. Det är så personligt och alla hus ser olika ut, det är pitoreskt och slitet blandat med pampigt och nytt. Men allt är väldigt stiligt. Nu har jag suttit i en timme och sorterat fotona. Herregud vad mycket bilder jag har.... måste börja backa upp dem. 
 
Livet rullar på som vanligt, finns inte så mycket att säga, har en del plugg nu innan lovet. Ska skriva en historieuppsats idag och göra lite Stanislavski övningar för drama. Sen har jag en massa i bilden. Usch vill inte ens tänka på det. För även om jag inte behöverbry mig så mycket om skolan, och jag pluggar inte så mycket faktiskt, så är det frustrerande när man känner att man kunde gjort mer. Det är liksom en vana för mig att alltid försöka lära sig så mycket som möjligt. Men det är väl nyttigt att lära sig att inte vara för amitiös ibland. 
 
Har också planerat att få träffa världens bästa tjejer i April också. Aaaaah alltså det gör mig så glad!!!!!!!!!! Helt sjukt hur fina vänner man har. Julen har också kommit till vårt hushåll, superfint har det blivit. Men nu måste jag faktskt plugga så vi får höras senareeeeeeeee
 
 
TJOCKT AMERIKANSKT GLITTER ANTON!
 
 Julkänslan börjar ju komma på riktigt nu! Har även lyckats göra en advent ljusstake (typ) men har ingen bild på den. Men känns bra att kunna räkna ner till julen som vanligt! :)