Glad Lucia

Idag har jag varit i England i 4 månader. Det känns inte alls konstigt faktiskt, känns som jag har varit här i typ exakt fyra månader. Har firat det idag med att kolla upp lite svenska vintersaker, som hur det går i världskuppen (alpint) Och det är frustrerande att se nya namn som man inte har en aning om hur de åker och vilken stil de har. Jag är också lite rädd för att tappa  min analyseringsförmåga när det gäller skidåkning. Usch saknar det såååå. Och det värsta är att jag vet att det kommer ta ytterligare ett år innan jag står i en skidbacke igen!
 
Jaja lite gladare nyheter. Jag har haft en asskön helg. Igår hängde jag lite i Newport med vänner innan jag drog och såg Santa - The panto. Panto är en typ av teater där publiken är väldigt delaktig. Är mest till för barn men jag skrattade väldigt mycket, mest för att det var så absurt men det var ändå kul! Sen åt jag min första Chip Butty igårkväll, vilket är typisk bakfyllemat, nu åt jag den utan bakfylla men det var ändå väldigt gott. Skäms lite över att säga det för det är sjukt onyttigt. En Chip Butty består nämligen av, vitt rostbröd med smör och majonäs (egentligen ketchup men jag gillar inte ketchup) och sist men inte mins pommes frites (chips). Men jag tyckte faktiskt om det!
 
Idag träffade jag Marit i Newport för vi stack och tog en fika/lunch. Bea kom också efter ett tag. Det var kul att träffa henne igen speciellt eftersom hon ska fira jul i Nederländerna och åker om 5 dagar.... :( aja träffar henne igen på onsdag så det är lugnt än så länge! Jag skulle egentligen ha skickat iväg julklappar idag också men posten var stängd, så om julklapparna är lite sena ber jag om ursäkt redan nu!
Här är en bild på när jag och Marit strosade runt i London, för det är allt jag har att dela nu