Juletid

Just nu sitter vi och kollar på Match of the Day, inga goda nyheter... Southampton vann i alla fall över Arsenal! 
Jag har haft en väldigt bra jul faktiskt! Det här är ju tiden då många som inte haft hemlängtan innan får det. Men jag har bara saknat er där hemma lite mer än vanligt, men inte på ett jobbigt sätt. Tror mest att jag nu fattar grejen med julen, att återförenas med familjen, hur konstig den än må vara.
För igår när jag firade jul med Paddock familjen så förstår jag att det verkligen är meningen, att vara med familjen. Det var annorlunda från vad jag är van vid för att människorna är annorlunda, och maten och kalle anka var på datorn istället för tvn. Ändå var det samma känsla som i Sverige. 
 
Idag gick jag upp tidigt på morgonen för ett Boxing Day Swim, vi åkte till Gurnard Green donerade pengar till cancer forskning och jag doppade mig i havet. Sen åkte vi hem för att senare på kvällen åka till Gary och Tracy (mina värdföräldrars son och fru) och åt en jättegod buffé. En väldigt trevlig kväll. Imorgon var planen att plugga men det har blivit uppskjutet. Men jag klagar inte. 
 
Jag och Bea med konstiga selfie grejer på oss
Badar i december, det var faktiskt inte så kallt. Först fick man en chock, men sen var det lugnt, är ju ganska varmt utomhus också 
Juldagen 
Här somnade Brian på juldagen med min giraff på huvudet. Han placerade den där själv och somnade utan att ta bort den. 
 
Tack för alla klappar! Förväntade inte att få så mycket som jag fick! TUSEN TACK!! 
#1 - - Katarina:

Härliga bilder! Underbart med giraffen. Den bilden säger mig att du verkligen är hemma där också. Mysigt. Är så glad att du har det så bra!
Älskar dig
Kramar från mamma