Julmarknad på skolan

Idag hade vi en julmarknad på skolan. Jag hade en "tomteklänning" på mig och hjälpte jultomten som barnen fick gå och prata med. Jättesöta var ungarna, och vissa trodde verkligen på tomten! Hade en del vänner där också, och det var kul att hänga med dem.
 
Annat "intressant" som hänt är väl att jag har fått reda på vad jag ska ha göra för slags framträdande i drama. Kommer ske den 5e maj, jag ska uppträda med Georgia med naturalistisk stil. Vi ska hämta inspiration från Stanislavski, Vilket kommer kräva mycket arbete eftersom det kräver sjukt mycket detalj, men förhoppningsvis går det bra. Vår pjäs heter Doris Day (handlar inte om henne, men min karaktär Daisy blir kallad för det ibland). 
 
Manuset är väldigt intressant och komplext. Handlar om två kvinnliga poliser. Viktigaste budskapen och teman är, bristen av empati poliser får för hemsktheter, eftersom de möter det varje dag. Sexismen i branschen, svårigheten att ifrågasätta den utan att bli nedklankad, hur både kvinnor och män bidrar till att upprätthålla strukturen. Skamen över att slagen av sin partner och mer. Den är så snyggt skriven, för inget är helt öppet, för det är samhällskritiserande men inte på ett självklart sett. Så det ska bi kul att få uppträda till den. Men väldigt tidskrävande och mycket jobb, men det blir kul.

Här är en bild på min ansiktsmålning från kvällen, jag ser ju väldigt tappad ut på bilden, men, men