Sinterklaas och Dykare

Precis efter jag skrivit mitt inlägg igår kom Bea hem och öppnade ett paket från Nederländerna. Där fanns det presenter till oss alla, för att i Nedeerländerna firar man nu Sinterklaas. Jag kan inte historien bakom firandet bra nog för att förklara det på bloggen. Men jag tyckte om det för jag fick presenter och rim! Något jag verkligen inte förväntade mig!!!
 
Idag åkte jag till Newport och träffade Marit, Alex oxh Mitch joinade vår fika ett tag också. Sen åkte jag hem för att sedan åka till Freshwater och dyka i en pool. Brian och Sheila har ju dykt mycket i sina liv så det var kul att få prova på deras hobby. Det var också bara allmänt kul! 
 
I helgen har jag ett rätt späckat schema men det är ju kul! Bara två veckor kvar till jullov också!! Har börjat planera för det lovet också. Tänkte träffa Zelal någon dag i London, sen ska jag se Star Wars, göra ett Boxing day swim, och åka till IKEA och äta julbord! Sen kommer jag behöva plugga lite, och köpa lite kläder.
 
Throwback till en sommarkväll i Järvsö. Lydia och Nora på bilden kommer jag träffa i London om 5 månader!!!! + Alicia och Lova. Taggen är sjuk!!! 
 
Hoppas ni haft en fin fredag!!