Plats, värdfamilj och skola

 
Jag har nu fått min värdfamilj, skola och platsen jag ska bo på. Jag fick reda på det efter ett samtal av EF i torsdags. Jag fick först lite smått panik för att allt blev så verkligt men nu är jag istället väldigt exalterad. Platsen jag ska bo på är "staden" Cowes (ingen aning om hur det ska uttalas korrekt) med ca 10 000 invånare på ön Isle Of Wight med ca 140 000 invånare. Ön ligger precis utanför Southampton i södra England, alltså i Engelska kanalen. Staden jag bor vid är den närmast fastlandet och jag tror det är därifrån man tar färjor till och från fastlandet. 
 
   Här är en stor karta och den lilla röda fläcken är Isle Of Wight
 
  En annan karta
  Någonstans på ön, ingen aning om vart men det var en fin bild
  Staden Cowes
 
Skolan jag ska gå på ligger i Cowes och jag tror jag kommer vara tvungen att ha den fulaste skoluniformen någonsin på mig. Jag skulle kunna lägga upp en bild men jag tror jag skippar den för att kjolen är så ful! Usch! Fast det är ändå lite skönt för jag var lite smått orolig för vad man skulle ha på sig i skolan, de kanske klär sig helt annorlunda på den här ön vad vet jag liksom? Så på så sätt blir det bra att ha skoluniform men jag tror jag kommer få krupp på den efter ett tag. Jag har inte kollat upp vilka ämnen jag kan läsa än men jag hoppas att det finns något kul. 
 
 
Värdfamiljen jag har fått är ett äldre par mellan 60-70 år. De har barn, barnbarn och t.o.m. barnbarnsbarn! Vilket är väldigt duktigt att lyckas med på knappa 70 år måste jag säga. De har betydligt kortare generationer än i min familj. Deras släkt bor tydligen på ön också och deras barnbarn är ungefär i min ålder så det bli kul. Jag ska också få en syser som är utbytesstudent från Nederländera. Hon är ett halvår yngre än mig och är född 1999 så jag vet inte om vi kommer gå i samma årskurs eller inte. Paret vi ska bo hos har haft utbyesstudenter de senaste 4 åren och verkar super trevliga, mina nya "lillasyster" verkar också mysig och rolig. Jag har pratat lite med båda. 
 
Jag skulle kunna lägga upp en bild från internet på dem men det känns ganska repektlöst, bilder på dem lägger jag nog upp när jag träffat dem!