Harry, Barry, Barold, Garry - kärt barn har många nam

 
Killen nämnd i rubriken fyllde 17 bast i torsdags och igårkväll firade vi honom genom att äta middag på restaurang. Det blev så lyckat! Vet inte riktigt vad jag ska säga, det vara bara så kul och trevligt! Efter middagen så gick vi till stranden och gick runt i största allmänhet. Det var kallt för att jag inte var så varmt klädd, hade liksom klänning, men faktumet att jag kunde gå omrkring i klänning och en lång kofta, som är väldigt varm iofs, är helt sjukt. Det är ju liksom i slutet av november! Imorgon är det ju första advent!!!! 
 
Sjukt bra kväll i alla fall så här får ni lite foton!
 
 
Den obligatoriska dejten med Sam
Alla kollar på födelsedagsbarnet som inte syns i bilden
De ska släppa ett gangster rap album, tror de i alla fall
Födelsedagsbarnet
 

Guldbröllop

Igår firade Sheila och Brian deras guldbröllop. Så det var en stor fest som var trevligt. Alla deras barnbarn var samlade för första gången och föredetta utbytesstudenter kom bara för detta firande. En av dem bor med oss över helgen och det är faktiskt väldigt kul och intressant att träffa de gamla studenterna. Speciellt eftersom man känner delvis samma människor eftersom man gått på samma skola och är i ungerfär samma ålder.
 
Idag har jag bakat en tårta för att vi ska fira Harry ikväll, och jag skulle göra tårtan. Det är väldigt svårt dock att baka här eftersom alla ingredienser inte finns här. Så den blev inte så lyckad, men förhoppningsvis är den ätbar. Nu på eftermiddagen gick jag ner till Cowes och träffade en kompis som en av de föredetta utbytesstudenterna också kände så hon följde med en stund. Sen gick jag tillbaka och avslutade den misslyckade kakan.
 
Det här är en tårta!
 
Utbytesstudenter
 

Journey - inte bandet

Nä men! Är jag hör igen redan! Anledningen till att jag redan bloggar igen är för att jag idag var ute i Cowes på bildlektionen för att vi skulle ta bilder för vårt nya projekt som har temat "resor". Kommer förhoppninsvis bli kul även om jag tror det blir svprt så vi ska prova så många olika tekniker, men förhoppningsvis kul och lärorikt!
 
Så vad jag gjorde var tekniskt sätt att gå omkkring och tog bilder på tegelstenar! Så jag klagar inte!!! Bilderna var tagna på auto med min systemkamera för vi var tvugna att göra allt så fort, därför är inte bilderna helt super, men tänkte att det kan vara kul för er att se lite olika miljöer som finns i min lilla stad. Cowes är faktiskt ett sjukt bra fotoställe om jag ska vara ärlig!
 
Ingången till Nortwood park