Nämen hej igen!

Var ett tag sen man skrev, men, men...
 
I veckan har jag fått lit uppdateringar i olika ämnen. Engelsk litteratur går mycket bättre än förväntat, bild är omöjligt, historia måste jag nog anstränga mig lite mer i, men det är å tidskrävande! Och jag kommer förevigt vara mer imponerad av skådisar, regissörer ocg producenter i framiden. Även om teater är väldigt svårt lär man sig mycket, för när  jag nu ser en film eller teater ser jag det på ett annat sätt och tänker mer på detaljer. 
 
Just nu sitter jag och äter digistiv framför en brasa samtidigt som vi tittar på Jonathan Ross intervju med One Direction, Bea är ett stort fan och Jonathan Ross är ju vanligtvis kul. Kanske delar en video från intervjun han hade innan 1D för den handlar om skillnaden mellan britisk och amerikansk engelska, den fick mig att skratta högt. 
 
Annars var jag en duktig flicka och gick upp 8 idag för att jag skulle åka hela vägen till Sandown för att träffa Marit och hennes familj på en dinosaurie grej. Det har ju faktiskt hittats flera dinosaurie kvarlevor här på ön, så man vet att dinosaurier levde här. Och är ganska vanligt att hitta fossiler ch annat coolt i stenar längs stränderna. Som ni  märker är jag inte så insatt i der faktiskt kul, lekte med lera fick en dinosaurie att dansa till Bieber osv, levde ut mitt inre barn.
 
Efter det drog jag och Marit till Ryde för att de har bäst sand på stranden, och jag behöver det för ett projekt i bilden som jag egentligen har gett upp på, sämsta jag gjort sen jag kom hit... Det var i alla fall kul att hämta sand för det var hemskt... Så fruktansvärt kallt och blåste sand överallt. Det var fem grader ute idag men kändes som -5. Och det menar jag verkligen, var helt sjukt. Såg till och med lite snö blåsa ner från himlen och aldrig hinna landa på marken. Men solen sken så det var mysigt ändå. Sen gick vi runt och kollade i affärer, drog till Poundland, köpte massa onyttiga saker, drog till Co-op (coop) köpte mer onyytigheter, drog till donken, ja ni fattar grejen. Sen gjorde vi en spontanare och gick och såg sista delen av Hunger Games. Den va faktidkt bra, men väldigt sorglig, och traumatisk. Slutet var si så där. Men värd att se faktikt, har ändå tyckt att de här filmerna har varit ganska bra, vilket är ovanligt efter succe böcker. 
 
Anna
Världens fulaste mask
Marit har gett upp vad det gäller hennes namn på Starbucks, hon går numera unde rnamnet Mary.
Brasa när man kom hem för det var sååååå kallt.
 
Hoppas ni haft det bra i Sverige och att ni får lite kyla och snö snart. Imorgon borde jag plugga, men får se hur det går! 
Massor med kramar och ha en fortsat trevlig helg!
#1 - - Mamma:

Härligt att höra av dig igen! Här har också blivit kallt precis. Men ingen snö i Stockholm än. Nu har dessutom Vinterstudion börjat så vi börjar hamna rätt efter ovanligt varm höst. Kramar