Tog en sväng med färjan till biografen

Halloj!
Idag hade jag en skön dag eftersom jag följde med Media klassen på en resa till Southampton. Vi såg både Papertowns och nya James Bond filmen. Skulle kunna skriva vad jag tyckte om båda men är för trött dör det. Verkligen helt slut. Men var en väldigt rolig liten resa i alla fall. En lyckad dag helt enkelt. 
 
Nu på kvällen har jag proppat i mig godis och skypeat med Sara-Bara. Det var såå mysigt. Nu ska jag sätta på en serie eller film och somna. Helgen kommer vara lugn och bestå av en del saker som bara måste bli gjorda. Men det är rätt skönt om jag ska vara ärlig. 
 
Som ni märker skriver jag inte lika mycket och inte lika detaljerat och fascinerat längre. Jag tror det mest är för att allt är vardag nu. Jag tycker inte det är lika värt att skriva om även om massor med saker händer hela tiden. Sen skriver jag inte lika mycket för att jag inte tar bilder på allt och då blir det inte lika kul att blogga. 
 
Vi såg denna i Imax, vilket var väldigt coölt. När en byggnad till exempel föll va basen så stark så att armstöden skakade. Det var en cool upplevelse.
Skrattade högt till denna film men den hade inget riktigt djup och storyn var egentligen lite värdelös om jag ska vara ärlig.