'Yea Will, I pee myself all the time' - Ida 2k15

VARNING! Pisstråkigt inlägg men tänkte bara uppdatera er på lite småsaker!
 
Även om mycket fortfarande händer här så känns det som om jag har mindre at prata om för att det liksom är vardag. Ja roliga saker händer och så vidare men det känns inte lika speciellt nu. 
 
Lite random fakta om England:
De är besatta av rugby, det är överallt. Äntligen är Rugby-VM över. Även om jag måste säga att jag tycker om det mycket mer än jag trodde. För jag såg lite amerikansk fotboll nu, och tycker Rugby är roligare för spelet är igång under längre tid och växlar mer mellan försvar och anfall. 
 
Idag är det Bonfire night, men det regnar så jag orkar inte gå ner, sitter istället och snackar med vänner. 
 
11 november är det Remembrance Day, då man minns och sörjer soldater som dött i krig. Lite svårt att relatera till för mig eftersomkrig känns så långt bort och Sverige inte har något liknande. I alla fall, det här gör att folk har börjat gå omkring med "poppies", som jag antar är symbloen för detta.
 
Jag har börjat träna för dansen jag ska hjälpa till med i februari nu. Det är kul men svårt! Vi har också en ny teaterlärare, som verkar såååååå bra!!! Hype! 
 
Tror inte ja har så mycket läxor, eller har en del till nästa vecka men orkar helt ärligt inte! Har hela söndagen på mig så det löser sig nog! Nu tänkte jag gå ut och springa. 
 
Ses senare! 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Vad menar du med rubriken på detta inlägg egentligen? Är det Google translate ? 😃

Svar: Snackade med några kompisar samtidigt som jag bloggade. Och sa detta och de gjorde det till ett citat. Så jag gjorde det till min rubrik. Är ett internskämt antar jag :)
Ida Palm Ekspong

#2 - - Anonym:

💕