Festival of Light

Ikväll åkte jag, Georgia och Darcy till Robin Hill, massor har åkt dit så vi tänkte att vi skulle passa på. Det var väldigt trevligt faktiskt! Tyckte verkligen om det, vi gick mest omkring och snackade och tog foton, lite väl dyrt dock men jag hade det bra, så spillerill. 
 
Här får ni en massa bilder
 
En del av upplevelsen var att gå och kasta färg på varandra
 
Jag ser ju helt galen ut men jaja
 
Bilderna kom i loika storlekar, ingen aning om varför... aja
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Undviker plugg

Onsdag - hade bokat tid host frisören men glömde bort det. Så läste och sov mest den dagen, tror jag minns inte helt ärligt. 
Torsdag - gick till frisören men hade uppenbarligen missat min bokning. Så jag stack till Newport köpte ljus för allhelgona och smink för halloween. Sen träffade jag och hängde med kompisar på Subway.
Fredag - idag gick jag till frisören och klippte äntligen håret. Så nu är det betydligt fräschare. Ikväll ska jag till Robin hill för det är fint på kvällen i "Electric woods" och så har de colour Run som är lite som Dennis Indien,  fast i ett regnigt England. 
 
Bild från Southampton i tisdags
 
 

Ida aka klumpeduns, vardagshjälte och batman

I går när jag skulle ta färjan till Cowes råkade jag stoppa in mitt kort där man ska sätta in pengarna. Vilket ledde till att maskinen svalde mitt kort. #justidathings idag har jag dock hämtat ut det, var verkligen tur att jag skulle till Southampton idag annars hade det varit kvar där i maskinen. 
 
En annan sak som jag gjort och faktiskt var bra istället för klumpig var att ringa en ambulans. För I morse när jag gick ner till färjan så ramlade en man på sin motorcykel rakt framför ögonen på mig. Jag fick ringa ambulans och hålla koll på läget. Stoppar bilar eftersom han låg mitt i vägen. Allt verkar ha gått bra och han bar vid medvetande hela tiden. Troligtvis några brutna ben dock och skador. Men kunde gått mycket värre. Var en konstig upplevelse och något jag definitivt inte gjort förut. Lite skevt avslut också, när ambulansen kom var jag ju tvungen att springa ner för att hinna med färjan. 
 
Idag var jag i Southampton med gamla camp vänner! Kul och konstigt att träffa dem igen!! Har också fixat halloween utstyrsel nu! Och igår köpte jag nya skor eftersom mina converse kommer falla ihop förr eller senare. Så nu äger även jag ett par vans.
 
Imorgon ska jag sova länge! Sen är planen att träna, städa plugga. Får se vad som faktiskt blir gjort
Simen ser glad ut😂