En bra fredag efter en seg vecka

 
Okej! Den här veckan har ju jag varit halvsjuk hela tiden och väldigt trött på grund av det. Vilket har gjort det svårare att vara på gott humör och socialisera sig i skolan. Igår stannade jag därför hemma för att verkligen vila upp mig. Nu mår jag därför mycet bättre. Så efter skolan åkte jag och Mitch till Newport för att kolla på mobiler, jag tror jag har några idéer som jag ska bolla med päronen hemma i Sverige. Vi träffade också på några av Mitch vänner som vi hängde med, några som jag träffat innan några som var nya. Det var så skönt och ett bra sätt att avsluta en seg vecka. Speciellt eftersom mina planer för kvällen blev inställda, så kul att något annat blev av ändå! 
Nu har jag också precis sett klart på England vs Estland, där England vann med 2-0!! Kuul! EM här kommer iaf England, Sverige går det ju inte så bra för. 
 
Här är en sjuklingbild, tyckte väldigt synd om mig själv för när jag stannade hemma sken solen. Men det gjorde den idag också så det var lugnt ändå. Hörde att ni hade minusgrader imorse i Stockholm. Här var det 16 grader på dagen ;)))))))
En bild från lunchrasten
Letar efter Samsung mobiler