Fetma

Ja som ni ser i rubriken så har jag ätt mycket i helgen, mycket av det onyttiga. Igår åt jag pizza till middag (med sallad på sidan lite cred måste man ju få) Och efterrätten (pudding) var glass med hallon och grädde. Inte nog med det för efter middagen gick jag och Bea till Co-op och köpte godis till vår filmkväll. Det var så mysigt att faktiskt hänga och spendera tid med varandra, en väldigt lyckad kväll. 
 
Åter till det feta så har jag bakat ca 50 kanelbullar idag. Jag missade kanelbullensdag förra veckan så körde på en försenad. Det är faktiskt chockerande hur lite kanelbullar de har här, man förväntar sig liksom att man har det i alla caféer i hela världen, men så är det tydligen inte. 
 
Nu ska jag plugga lite historia och bild äta middag och krypa i kojs. Kommer dock vara svårt att somna eftersom jag vaknade halv tolv idag, men, men. Annat kul som händer framöver är att jag imorgon ska träffa Marit för första gången på länge och om 6 dagar ska jag träffa Aram, Zelal, Simen, Louisa och Philip för första gången sedan Camp + att jag ska se min första Premier League match. AAAAAAHHH, jag kan inte ens fatta att det händer!
 
 
De ser bleka ut men det är mest ljuset som gör det. De blev faktiskt oväntat lyckade! 
Hoppas allt är bra med er där hemma och att ni njuter av faktumet att ni alltid har tillgång till kanelbullar! Puss och hej!