Halloj!

 
Igår var ju helt himla underbar!!! Premier League var helt fantastiskt! Vet inte ens hur jag ska beskriva det, det var fullsatt, jag var med underbara människor, uppvärmningsmusiken var underbart engelsk (De spelade Zara Larsson också iofs #Swedenrepresent). Första halvleken var Southampton verkligen bättre och i halvlek ledde de med 2-0. Men matchen slutade 2-2, Leicester var verkligen bättre i andra halvan, så det var väl rätvisst, men surt för då känns det som Southampton förlorade fast det blev lika. 
 
Efter matchen drog jag till Aaron, hade så kul! Han bor i East Cowes så det var första gången jag tog "the floating bridge", vet inte vad det kallas på svenska, det är typ en flotte som tar dig över till East Cowes, om man inte tar den måste man typ åka till Newport eller nåt för at komma runt vattnet, och det finns ingen bro. Det var i alla fall en väldigt lyckad kväll. 
 
Idag har jag köpt en ny telefon som jag håller på att fixa inställningarna på nu. Senare ska jag städa, fixa tvätt och måla lite. 
 
Här kommer bilder!!
 
Ingvild/Louisa (kallas olika av engelsmän och norrmän) och scott
Philip och Aram
Fransesca, Luisa, Zelal, jag, Aram, Philip, övre: Leon och Scott
Det här säger ju allt ^^
 Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har!
Bara en vacka kvar till höstlovet! Kämpa!!!!