Ida aka klumpeduns, vardagshjälte och batman

I går när jag skulle ta färjan till Cowes råkade jag stoppa in mitt kort där man ska sätta in pengarna. Vilket ledde till att maskinen svalde mitt kort. #justidathings idag har jag dock hämtat ut det, var verkligen tur att jag skulle till Southampton idag annars hade det varit kvar där i maskinen. 
 
En annan sak som jag gjort och faktiskt var bra istället för klumpig var att ringa en ambulans. För I morse när jag gick ner till färjan så ramlade en man på sin motorcykel rakt framför ögonen på mig. Jag fick ringa ambulans och hålla koll på läget. Stoppar bilar eftersom han låg mitt i vägen. Allt verkar ha gått bra och han bar vid medvetande hela tiden. Troligtvis några brutna ben dock och skador. Men kunde gått mycket värre. Var en konstig upplevelse och något jag definitivt inte gjort förut. Lite skevt avslut också, när ambulansen kom var jag ju tvungen att springa ner för att hinna med färjan. 
 
Idag var jag i Southampton med gamla camp vänner! Kul och konstigt att träffa dem igen!! Har också fixat halloween utstyrsel nu! Och igår köpte jag nya skor eftersom mina converse kommer falla ihop förr eller senare. Så nu äger även jag ett par vans.
 
Imorgon ska jag sova länge! Sen är planen att träna, städa plugga. Får se vad som faktiskt blir gjort
Simen ser glad ut😂