Tjaba Tjena Hallå

Nu är det Half Term (höstlov) Såååå skönt. I fredags åkte jag direkt efter skolan till Buntinford för att träffa Claire och Rox, hade inte träffat dem på 6 år!!? Men det var supertreligt att träffas igen. På lördagen jobbade Rox på ett café, eller Tea Room. Supergott och mysigt, helt underbart, så där satt jag och Claire och lunchade.
På söndagen åkte jag, Rox och hennes vän til London, vi tog massor med bilder, dels för att staden är underbar och dels för att Rox studerar fotografi i skolan så hon var tvungen at ta bilder. Det var dock bara kul eftersom vi alla är intresserade i fotografi.
Idag åkte vi till Cambridge, jag hade inte varit där förut och har nu bestämt mig för att jag gillat Cambridge mer än Oxford (ledsen om jag gör dig besviken Marco). Men Cambridge var folkligare, även om de har de väldigt lyxiga gamla byggnaderna här med. 
Sen  åktre jag hem denna eftermiddag/kväll. Det var en skön start på lovet, måste jag säga. Kul att veta att man klarar av att åka tåg själv också. Jag älskar verkligen att resa ensam, så himla underbart. Imorgon bär det av till Southampton för att träffa vänner man inte sett på 2 månader!!!! 
 
 
 
Fler bilder kommer...