TVÅ MÅNADER??!!!

JAG HAR VARIT HÄR I TVÅ MÅNADER??!?!?! Känns helt sjukt samtidigt som det känns helt naturligt! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Mycket är ju som jag tänkte mig faktiskt. Folk dricker te och lyssnar på Arctic Monkeys, alla hus är av tegel och accenten är underbar. Jag trivs verkligen och nu är det här vardag. Mitt liv här känns nog mer naturligt här än det svenska. För det svenska livet finns liksom inte just nu, jag har ingen aning om hur det är andra året i gymnasiet, allt det svenska är i det förflutna eller framtiden. För jag tänker en del på alla planer jag har med familj och vänner när jag kommer tillbaka, för även om jag inte har en svensk vardag längre så saknar jag er! Jag har ingen hemlängtan på det jobbiga sättet men jag saknar er för att jag älskar er. 
 
Det är så mycket som hänt sen jag kom hit, smått som stort, jag varnar er redan nu att jag därför kommer babbla om detta år i evigheternas evighet. Jag känner redan att jag förändrats, lär känna mig själv mer. Vet mer vem jag är när jag inte har familj och vänner runt omkring mig, det är skönt att veta att man inte förändras för mycket, samtidigt som det är intressant att se vad som förändrats och hur man anpassar sig till människorna runt en. 
 
Hornsbergs Strand 
Syskonen
En väldigt bra sommarnatt
 
 
Hoppas allt är bra med er! Nu har 20 % av tiden gått, det har gått rätt fort bara 4 sånna här perioder kvar tills jag träffar er i Sverige igen. Och om ni kommer hit på påsklovet i April eller kristihimmel är det bara ett halvår kvar! Ses snart!