I månad på ön

För två veckor sen hade jag varit 1 månad i England och nu har jag varit en månad i Cowes, om två veckor två månader i England... bara 8 månader kvar då? 20 % har gått! Vad händer!!!!!!!!??
 
Okej så de senaste dagarna har mycket hänt. I söndags pluggade jag och tränade, inte så intressant. I måndags så cyklade vi för Syrien, japp det är lika konstigt som det låter. Men vi skulle sammanlagt cykla från England till Syrien och bli sponsrade för det. Vi har samlat in 1000 pund. Vi cyklade i 5 timmar, bara en gjorde det non-stop dock. Jag cyklade inte ens så mycket men har sån träningsvärk idag! Det var så roligt dock! Det var bra musik, Mitchell och Zoë sprang omkring och dansade, alla var glade, vi hade ett roligt lotteri, en väldigt lyckad kväll. Jag och Bea kom hem runt tio åt väldigt mycket och somnade väldigt fort. 
 
Igår var vi väldigt trötta på morgonen. (Rolig fakta, Bea går alltid utan mig för att jag är sen varje morgon, dock typ 1 minut så det är lugnt och lärarna blir inte arga i 6th form, men ändå kul att veta att jag inte förändrats.) I alla fall vi var inte taggade på skolan, vi hade en humanutopian dag, så en föreläsare kom och pratade om ungdomars vardag och skola. Asså... det var så bra! Folk verkligen öppnade upp sig, pratade om hur de blivit mobbade, folk erkännde att de hade varit mobbare, alla erkännde att de gömde sig bakom något i skolan osv. Det var verkigen ett fint utbyte, intressant för mig som inte känner flera av de som pratade. Och jag tror det var nyttigt för dem som har känt varandra så länge och nu i 6t form är en mindre grupp. Jag hoppas verkligen att folk tar till sig efter den här dagen.
Föreläsaren pratade också om att vara utanför sin comforrt zone, att vara lycklig, följa sina drömmar inte förlita sig på sina vänner. Jag kände inte riktigt att det gällde mig, jag lämnade min Comfort Zone, flyttade till ett annat land utan vänner, jag är väldigt lycklig just nu och det här har varit en av mina drömmar. Självklart kan man alltid försöka ännu mer och sätta sig i ovana situationer här med, men jag kände mig väldigt nöjd med mig själv när han pratade om det. En annan anledning till att jag mår så bra över den jag är, är faktumet att så många i Sverige stöttar mig och ökar mitt självförtroende så mycket. När jag lämnade var det så många som brydde sig och samma på min födelsedag, TUSEN TACK! Det får mig att tro så mycket mer på mig själv!
 
Igår, dagen då jag, Bea, Brian och Sheila levt tillsammans i en månad (det funkar utmärkt förresten, vi kommer verkligen överens) så var vi på ett jubileum för deras dykarklubb på en indisk restaurang. Det var väldigt gott och mysigt! Jag skrev också min första ordentliga uppsats efter skolan, den var väldigt kort men ändå kul... eller inte, frågan är ju om man ens får godkänt, men det gör inget för då kan de ju verkligen säga vad jag behöver göra tror det kommer börja gå bättre nu. 
 
UPDATE: jag fick tillbaka min första läxa/inlämning idag och blev godkänd!!!! Och det var i engelsk litteratur!!!!
 
Så här glad var jag i min nya skjorta som jag fick av Erik och Anton, fick även en USB sticka med säsong två av True Detective! TACK!!! 
Chokladen som fanns i foliet innan var väldigt god. 
 
 
 

Manchester United

Jag glömde skriva! Bästa presenten, förlåt till alla som gav mig presenter men ni kan ju inte slå vad jag fick reda på när jag kom hem igår. 
Jag visste inte hur det hade gått i fotbollen, så kommer man hem och match if the day är på. Och vilka vann mot Sunderland och leder hela ligan! Jo inga andra än United! Det var så fint! Det var ju några säsonger sen man såg dem där!!! Jag är verkligen överlycklig över detta faktum. Ska försöka se United vs arsenal i helgen också. Det var allt jag ville säga ha en go dag
 

17 år i England... märker du hur fort det går

Hejsan Svejsan,  nu är man offeciellt 17 år, Har ju sagt att jag är 17 i ett halvår men skönt att vara det på riktigt. Att fylla 17 är ju dock bara att fylla "nästa gång är jag 18", men det är ändå alltid kul. Och hur sjukt är det inte att jag är 18 om ett år?????!!
 
Nu ska jag berätta hur jag firade min födelsedag! På fredagkvällen umgicks jag med vänner och när klockan slog 00:00 sjöng de för mig. Jag kom hem mellan 01-02 någon gång, sen sov jag bara till 9, för jag skulle skypea med päronen klockan 10. Vi skypeade i någon timme. Sen gjorde jag mig i ordning och åt en tårta som såg ut som en fjärilslarv. Sen skypeade jag med bästaste tjejerna, Lydia, Lova och Alicia. Samtalet var allt som allt längre än två timmar! Jag snackade även lite med Nora när hon hade rast från jobbet! 
 
Efter det stack jag till Pizza Hut för vi hade ett möte med vår IEC och de andra studenterna, det var väldigt trevligt, onyttigt och gott. Sen åkte jag, Marit och Bea till Ryde där vi mötte Scott. Vi gick och tog lite bilder för min läxa i bild. Sen hamnade vi på Subway, där Marit köpte en kaka åt mig :))))
 
Presenter jag fick var, holländskt godis och ett gosedjur som var en giraff från Bea och ett kort från tjejerna i skolan. Ett presentkort på HM från Sheila och Brian, en bodyshop nessesär fylld med bra saker från Marit, hemifrån fick jag gifflar, marabou, svenska äpplen och surt godis från Malaco. Jag började typ hyperventilera när jag fick det paket. Allt är nästan uppätet och jag har inte bjudit på något... 
 
Jag vill tacka alla som hört av sig! Ni är bara för goa' och helt sjukt hur många ni är som bryr er! Tack så himla mycket för all kärlek, den betyder så mycket!!!!!! Och Saras rapp är något som alla borde höra, äkta kvalitet! ;)
Födelsedagskort är verkligen en stor grej här! Jag fick t.o.m. ett från Southampton FC. 
Min tårta, som faktiskt var väldigt god!
Fetaste pizzan jag ätit, kände mig inte fräsch efteråt, men god var den faktiskt ändå!
Eftersom jag kände mig ofräsch tog jag en stor portion glass.
Fredagskvällen med vänner
Jag och Mitch, så himla rolig människa!
Marit på piren i Ryde
En ganska random men cool bild
Järnväg
 
En väldigt patriotisk bild på Scott vid hans danska flagga, men den har en mening för den ska representera danska språket i ett bild projekt.
 
Nu ska jag ut och springa, skulle jättegärna gå ner till stranden och ta fina bilder för det är en väldigt fin dag, men tror inte jag hinner, för jag måste städa, tvätta och plugga.
 
Hoppas ni har en fin söndag och tack för allt! 
Ledsen för långt inlägg...