17 år i England... märker du hur fort det går

Hejsan Svejsan,  nu är man offeciellt 17 år, Har ju sagt att jag är 17 i ett halvår men skönt att vara det på riktigt. Att fylla 17 är ju dock bara att fylla "nästa gång är jag 18", men det är ändå alltid kul. Och hur sjukt är det inte att jag är 18 om ett år?????!!
 
Nu ska jag berätta hur jag firade min födelsedag! På fredagkvällen umgicks jag med vänner och när klockan slog 00:00 sjöng de för mig. Jag kom hem mellan 01-02 någon gång, sen sov jag bara till 9, för jag skulle skypea med päronen klockan 10. Vi skypeade i någon timme. Sen gjorde jag mig i ordning och åt en tårta som såg ut som en fjärilslarv. Sen skypeade jag med bästaste tjejerna, Lydia, Lova och Alicia. Samtalet var allt som allt längre än två timmar! Jag snackade även lite med Nora när hon hade rast från jobbet! 
 
Efter det stack jag till Pizza Hut för vi hade ett möte med vår IEC och de andra studenterna, det var väldigt trevligt, onyttigt och gott. Sen åkte jag, Marit och Bea till Ryde där vi mötte Scott. Vi gick och tog lite bilder för min läxa i bild. Sen hamnade vi på Subway, där Marit köpte en kaka åt mig :))))
 
Presenter jag fick var, holländskt godis och ett gosedjur som var en giraff från Bea och ett kort från tjejerna i skolan. Ett presentkort på HM från Sheila och Brian, en bodyshop nessesär fylld med bra saker från Marit, hemifrån fick jag gifflar, marabou, svenska äpplen och surt godis från Malaco. Jag började typ hyperventilera när jag fick det paket. Allt är nästan uppätet och jag har inte bjudit på något... 
 
Jag vill tacka alla som hört av sig! Ni är bara för goa' och helt sjukt hur många ni är som bryr er! Tack så himla mycket för all kärlek, den betyder så mycket!!!!!! Och Saras rapp är något som alla borde höra, äkta kvalitet! ;)
Födelsedagskort är verkligen en stor grej här! Jag fick t.o.m. ett från Southampton FC. 
Min tårta, som faktiskt var väldigt god!
Fetaste pizzan jag ätit, kände mig inte fräsch efteråt, men god var den faktiskt ändå!
Eftersom jag kände mig ofräsch tog jag en stor portion glass.
Fredagskvällen med vänner
Jag och Mitch, så himla rolig människa!
Marit på piren i Ryde
En ganska random men cool bild
Järnväg
 
En väldigt patriotisk bild på Scott vid hans danska flagga, men den har en mening för den ska representera danska språket i ett bild projekt.
 
Nu ska jag ut och springa, skulle jättegärna gå ner till stranden och ta fina bilder för det är en väldigt fin dag, men tror inte jag hinner, för jag måste städa, tvätta och plugga.
 
Hoppas ni har en fin söndag och tack för allt! 
Ledsen för långt inlägg...