Födelsedagar och biljetter

Igår var det Brians födelsedag och kära vännen Saras födelsedag hemma i Sverige. Brian verkade ha en bra dag, han fick en massa födelsedagskort som tydligen är en grej här. Han fick ett fint kort från mig och Bea som sa "KEEP CALM JUST LIE ABOUT YOUR AGE", för så snälla är vi. 
 
Igår köpte jag också premier league biljetter för en match i oktober mellan Suthampton och Leicester! Förstår ni!!!!!! DRÖMMEN!!! Vi kommer vara 4 från ön som går och sen kommer några andra från södra England också komma. Bland annat Ingvild och Zelal! Som jag saknat så! Och de är verkligen intresserade av fotboll! Det kommer bli så kul! Ååååh kan inte ens fatta att det händer!
 
Sen köpte jag billiga biljetter till The Kooks i Southampton i december idag. För 200 kr!!!!! Hur sjukt, ingen stor spelning men fy vad underbart! Ska gå med några tjejer från skolan, det kommer bli underbart!! 
 
Hoppas alla där hemma har det bra. Mina vänner som ska på inspark ikväll... uppför er, leta upp söta lamm, och lev ut er 90-tals anda!
 
Mina skor med en pizza fläck på ena strumpa, och det typiska engelska teglet.
The darkroom i skolan, där vi framkallar bilder för bildlektionerna.
Min första kopp kaffe sen jag kom till Cowes! Det var så gott!!!! 
En bild på mig och underbara Sara bara som nu är 17 bast.
Här är Brians födelsedagsgratulationer, och det fanns t.o.m. fler!!!!
#1 - - Katarina:

Snygga skor! Och kul att gå på fotboll med så många

Svar: Ja! Ska bli jättekul!
Ida Palm Ekspong