Första vardagsveckan

Hejsan! Vet inte om ordet i rubriken finns men ni förstår vad jag menar och det är det viktiga! Jag har haft en väldigt bra vecka faktiskt! Än så länge har vi inte fått för mycket plugg och jag känner att min ambitionsnivå ligger på rätt nivå, vilket vill säga inte för hög. Jag umgås också mycket med de engelska studenter så det är ju kul! Känns som att jag börjar komma in i den vardagen och jag tycker om det! Mina ämnen är också roliga än så länge. Väldigt annorlunda jämfört med vad jag är van vid eftersom jag läser estetiska ämnen och litteratur här, vilket jag inte gör hemma. Dessutom slipper jag franska och naurkunskap och det är ju alltid ett plus.
 
Igår åkte jag med några från skolan till Newport, eller vi cyklade faktiskt så jag cyklade över en mil igår. Duktig som jag är, träning i allmänhet går rätt bra faktiskt! Jag följer min plan än så länge! I alla fall vi cyklade till Newport och hängde där! Ikväll ska jag på bio med Marit, Anna och Bea. Vi ska se Mazerunner 2 och jag har inte sett ettan... men det blir kul! Imorgon tror jag att jag bara ska ta det lugnt, träna, tvätta, städa plugga. För jag är ganska trött efter första skolveckan och på söndag ska jag åka skridskor tror jag. vilket ska bli väldigt kul! 
 
Ursäkta för dålig svenska med fruktansvärt många väldigt, så och andra tråkiga ord. Min gamla svenskalärare hade inte varit nöjd... Förlåt Niklas. Men men det är så det kommer vara nu när jag mest pratar engelska, svenskan halkar efter lite, men det är det värt!
 
En gammal bild från Cowes beach
Och en bild på massa fina vänner som jag saknar oerhört! Även om jag har det väldigt bra här så är inget bättre än ni är!