I månad på ön

För två veckor sen hade jag varit 1 månad i England och nu har jag varit en månad i Cowes, om två veckor två månader i England... bara 8 månader kvar då? 20 % har gått! Vad händer!!!!!!!!??
 
Okej så de senaste dagarna har mycket hänt. I söndags pluggade jag och tränade, inte så intressant. I måndags så cyklade vi för Syrien, japp det är lika konstigt som det låter. Men vi skulle sammanlagt cykla från England till Syrien och bli sponsrade för det. Vi har samlat in 1000 pund. Vi cyklade i 5 timmar, bara en gjorde det non-stop dock. Jag cyklade inte ens så mycket men har sån träningsvärk idag! Det var så roligt dock! Det var bra musik, Mitchell och Zoë sprang omkring och dansade, alla var glade, vi hade ett roligt lotteri, en väldigt lyckad kväll. Jag och Bea kom hem runt tio åt väldigt mycket och somnade väldigt fort. 
 
Igår var vi väldigt trötta på morgonen. (Rolig fakta, Bea går alltid utan mig för att jag är sen varje morgon, dock typ 1 minut så det är lugnt och lärarna blir inte arga i 6th form, men ändå kul att veta att jag inte förändrats.) I alla fall vi var inte taggade på skolan, vi hade en humanutopian dag, så en föreläsare kom och pratade om ungdomars vardag och skola. Asså... det var så bra! Folk verkligen öppnade upp sig, pratade om hur de blivit mobbade, folk erkännde att de hade varit mobbare, alla erkännde att de gömde sig bakom något i skolan osv. Det var verkigen ett fint utbyte, intressant för mig som inte känner flera av de som pratade. Och jag tror det var nyttigt för dem som har känt varandra så länge och nu i 6t form är en mindre grupp. Jag hoppas verkligen att folk tar till sig efter den här dagen.
Föreläsaren pratade också om att vara utanför sin comforrt zone, att vara lycklig, följa sina drömmar inte förlita sig på sina vänner. Jag kände inte riktigt att det gällde mig, jag lämnade min Comfort Zone, flyttade till ett annat land utan vänner, jag är väldigt lycklig just nu och det här har varit en av mina drömmar. Självklart kan man alltid försöka ännu mer och sätta sig i ovana situationer här med, men jag kände mig väldigt nöjd med mig själv när han pratade om det. En annan anledning till att jag mår så bra över den jag är, är faktumet att så många i Sverige stöttar mig och ökar mitt självförtroende så mycket. När jag lämnade var det så många som brydde sig och samma på min födelsedag, TUSEN TACK! Det får mig att tro så mycket mer på mig själv!
 
Igår, dagen då jag, Bea, Brian och Sheila levt tillsammans i en månad (det funkar utmärkt förresten, vi kommer verkligen överens) så var vi på ett jubileum för deras dykarklubb på en indisk restaurang. Det var väldigt gott och mysigt! Jag skrev också min första ordentliga uppsats efter skolan, den var väldigt kort men ändå kul... eller inte, frågan är ju om man ens får godkänt, men det gör inget för då kan de ju verkligen säga vad jag behöver göra tror det kommer börja gå bättre nu. 
 
UPDATE: jag fick tillbaka min första läxa/inlämning idag och blev godkänd!!!! Och det var i engelsk litteratur!!!!
 
Så här glad var jag i min nya skjorta som jag fick av Erik och Anton, fick även en USB sticka med säsong två av True Detective! TACK!!! 
Chokladen som fanns i foliet innan var väldigt god.