morgonstund har guld i mun

Idag sov jag  väldigt länge, 10 timmar tror jag det blev. När jag vaknade kändes det som om jag blivit överkörd av en lastbil. Kroppen ville inte riktigt hänga med. Så därför har jag tagit en väldigt lugn morgon! Suttit ute i solen och varit tvungen att ta av mig för att det är så varmt. Så nu sitter jag här i t shirt. Hur underbart är inte det? Måste säga att det är mycket varmare här än det är i Sverige motsvarande tid. Eftersom det är England regnar det så klart då och då, men mycket mindre än det gjorde i Winchester och ön har generellt sätt mindre regn och vad man skulle kalla bättre vänder än inlandet. 
 
Nu på morgonen har jag suttit och börjat göra lite planer. Planer att åka och hälsa på vänner från Camp, familjevänner och fotboll! Hoppas bara att det mesta bli av! Sedan kommer jag väl börja fundera på när folk från Sverige ska hälsa på. Men den planeringen kommer nog lite senare när jag vet mer om lov och när vi har examinationer osv. Men fram mot vintern tänkte jag börja planera de resorna. (Jag låter som en reseledare)
 
Idag ska jag annars till en kompis i "klassen" (man har ju inte riktigt klasser här men typ). Det ska förhoppningsvis bli kul och då träffar jag också Shannon!!! En kompis från Camp som bor i Wales men är och hälsar på över helgen! Hon och Marit undrar om jag vill följa med till Bournemouth imorgon, men jag mååååste verkligen plugga. Och jag tänker att man måste ju spara lite upplevelser så man inte gjort allt på 2  veckor liksom. Men jag vill verkligen åka till Bournemoth, har några kompisar där och det verkar så sjukt fint och trevligt! Verkligen drömstället!
 
Min frukost i trädgården 
Här har vi mig i pyjamas i solen. Innan jag var tvungen att ta av mig ponchofiltsgrejen