Jag har blivit rojalist

Ledsen att jag inte skrev något förra helgen.  Det mest intressanta jag hat att säga är att jag gick på vänners teater föreställning "Wendy and Jill" som var en mörk verision av Peter Pan typ. Den var intressant och mina kompisar var riktigt bra i den!
 
Nu till mer intressanta saker. Igår var det drottningens födelsedag, 90 år hat gumman blivit. Var parader över hela landet och tvn pratade om det hela dagen. Jag är ju moraliskt sätt emot monarkin för jag tycker det är fel att nån föds mer "värd" en någon annan med någon slagsmål titel som skattebetalarna ska bekosta. Sen tycker jag också det är onödigt och inte har någon viktig funktion i dagen samhälle osv. Många håller med här i England men de älskar drott ingen och tycker hon är plikttrogen. Jag tycker hon är rolig för att hon är så tråkig. Har dock fått en annan bild av henne efter att ha levt här. Jag förstår varför folk erkänner till att monarki är skevt men ändå vill ha kvar den. Det är en sjukt stor del av Storbritannien. De firar och bryr sig faktiskt vilket gör det väldigt svårt att avskaffa. 
 
Anledningen jag kan säga till att jag är rojalist nu är att jag fick min Isle of Wight festival biljett 90 pund billigare för att drottningen fyller 90! Det är typ 1000 kronor mindre. Livet leker. Älskar drottningen och hennes ålder. Ha en bra helg 
PUSS