Random inlägg om delvis godis

Så var det måndag igen... helgen var mysig jag och Georgia åkte till newport för att skaffa en sista grej till vår pjäs. Vi stötte på Elisa och tillsammans åt vi lunch i parken. Resten av helgen var lat med inslag av plugg. Bea var i London i helgen med sin mamma så när hon komkomtllbaka igår kväll gick vi ut och åt.
 
Idag träffade jag Marit efter skolan för en kaffe... och sen en godispåse, är därför proppmätt ny och ser inte fram emot middagen.
 
Jag har kommit fram till att jag är klar med alla mina examinationer om en månad. Såååå skönt! Jag har lärt mig mycket om litteratur, drama, bild och ett nytt sätt att läsa historia på. Även om jag har lärt mig mycket kan ni inte förvänta er några toppresultat i Augusti då jag får reda på betygen. Att bara repetera hela årets lärdomar är ointressant enligt mig så är svårt att hitta motivationen. I år handlar det ändå mest om att lära sig saker och inte resultaten.
 
Sjukt hur lite tid jag har kvar på ön... har tekniskt sett var enda helg planerad med minst en grej fram tills jag åker och vet att det bara kommer bli mer hektiskt dör det finns så mycket man vill hinna göra. Den här helgen kommer till exempel vara toppen då jag får träffa underbara vänner i London. LÄNGTAR! 
Bilden ovan visar ett riktigt problem. För folk säger "ypu alright?" När de på riktigt vill veta hur man mår men också när de vara går förbi en och menar det som ett Hej. Det förvirrar mig nå grovt.
 
Hoppas ni haft en fin måndag!