Solnedgångar, böcker och mortion

Idag har jag haft en underbar dag. Imorse var det väldigt dimmigt men på eftermiddagen sken solen. Jag satt utomhus och läste en bok i två timmar. Tror jag fick lite fräknar faktiskt. Boken har jag lånat av Darcy och jag är helt fast. 
 
Skola gen var också skön en dubbellektion blev inställd, eller läraren dök inte upp så vi satt och snacka i två timmar. På mina håltimmar fick jag dock lite gjort, för jag var ensam och hade ingen att hänga med eftersom Alex inte var i skolan idag. 
 
På kvällen gick jag ned till Gurnard för att kolla på solnedgången som tydligen skulle vara extra fin där. Och det var den. Absolut den finaste solnedgången jag sett, färgen på havet var lysande blå och rosa, det var magiskt. Sen träffade jag en vän och vi sprang längs vattnet. Det blev en bra tur, på slutet var jag helt färdig, kan bero på att slutet alltid är en lång uppförsbacke, självklart är det då man stöter på folk från skolan. En nackdel med att bo i en mindre ort...
 
Jag pratade med mamma och pappa när dem var här om faktumet att bloggen inte är lika utvärderade och detaljerad som den brukade vara. Det beror dels på att allting i början är nytt och det nu är vardag och därför inte känns lika viktigt att berätta om. En annan anledning är att nu påverkad mitt liv mycket utav människorna runt omkring mig. Jag måste självklart ha en viss inställning som utbytesstudenter osv men hur livet är beror på relationer med värdfamilj och kompisar. Något som skulle vara lite uthängd att diskutera i bloggen. Plus de faktum att de väldigt enkelt kan översätta bloggen och läsa om allt jag skriver.
 
Nu ska jag läsa lite och sen sova gott. Hoppas ni gör detsamma, sova gott alltså, läsa får ni göra som ni vill.
 
Solnedgången gör sig ingen rätta på bild, ni skulle sett färgen på allt runt en, gräset, husen it was awesome