Tillbaka på ön med vänner

Direkt när jag kommit tillbaka på ön har jag inte haft mycket tid att vara hemma. I måndags var jag nämligen med vänner på Compton bay först, så sjukt vacker strand och solen sken, jag gick omkring i tshirt och livet lekte.
 
Senare på dagen drog jag till Ventnor Beach för att fira Maja som fyllt 18 under påsken, vädret var så fint och vi satt på stranden till solen gick ner, sen gick jag med Shannon och Marit och såg en bit av Pirates of the Caribbean med Marits värdfamilj.
 
Igår gick jag på frukost för en kille som heter Tom och har flyttat tillbaka till ön efter att ha bott i USA i tre år. Så han fick ett mysigt välkomnande. Efter det gick vi till stranden och senare Zoës hus. 
 
På kvällen hade jag och Bea en mys kväll och kollade på Alice in Wonderland  (Tim Burtons verision). Även fast vi inte kollade så intensivt så var den  väldigt bra!
 
Idag har jag varit och kollat på "An Inspector Calls" i Southampton. Den var hade ingen mellankrigstiden och tappade publiken ibland så var inte den bästa uppsättningen jag sett,  detta trots att det var en turnerande West End produktion. Men självaste pjäsen är väldigt intressant. 
 Compton bay och här ser man egentligen inte hur fint det är
Jag och födelsedags barnet