MUSIKAAAL

Nu har jag haft framträdandet som jag har jobbat med sedan oktober/november tillsammans med Georgia och Emily. Det har varit mycket arbete och väldigt roligt. En bra erfarenhet. Självaste uppträdandet gick helt okej men jag glömde bort en bit som jag ALDRIG gjort fel förut! Så irriterande!!!
Men Emily som var den enda som blev betygsatt på dansen satte alla steg perfekt, och det är ju det viktigaste! Nu är jag dock väldigt trött efter alla rep den här veckan och spänningen av det hela. Ska därför gå och läsa en bok som Darcy lånat till mig! 
 
 
Hade inte på mig kimono saken i sista dansen bara i första. I sista var det bara glittershortsen och hatten. 
Tog tyvärr bara bild på scenen när lamporna var på. Såg mycket bättre ut när det var släkt! 
Attraktivt...
Bea och jag
 

Pantomime

Igår började dagen med att jag spelade laser quest med andra utbytesstudenter på ön. Det var sjukt roligt faktiskt. Eftersom jag inte spelat sen jag var typ 13 år och som jag minns det var väldigt dålig så blev jag positivt överraskad.  Vi spelade två rundor och Maja vann första och jag vann andra!! Läskigt hur kul det är att skjuta på människor med laserstrålar.
 
På kvällen träffade jag Mitch eftersom vi skulle på teater. I december gick vi och såg en pantomime och nu såg vi en lite mer prestigefylld panto. Den var verkligen så bra, och rolig. Jag är förvånad över hur mycket jag tycker om den typen av teater med vissa skämt fick mig verkligen att skratta högt. 
 Väldigt fina dräkter hade också.
 
 

Portsmouth

Jag tänker verkligen på engelska nu för jag började skriva det här blogginlägget på engelska...
 
Hur som helst den här veckan har jag ju haft lov och en del har gått åt till plugg. Mest för att jag redan visste att jag inte kommer ha mycket tid för det i ni i helgen. Idag var jag i Portsmouth, det var väldigt fint faktiskt. Såg inte jättemycket av staden men hade en alldeles utmärkt dag med Maja och Marit. 
 
Hade tänkt gå ut och springa ikväll men det regnar och är väldigt blåsigt så jag tror jag skippar det. Jag klarar av att träna i regn och blåst men inte så här mycket.