Long Time No See

Nu var det ett tag sen jag skrev något här. Är mest för att jag inte tar så mycket intressanta kvalitets bilder. Saker händer ju också hela tiden men oftast känns det onödigt att skriva ett helt blogginlägg om en liten sak som har hänt. Men nu har det samlats till en hel bunt grejer som jag kan skriva om. 
 
Marit, utbytesstudenten jag är närmast med här på ön är hemma i Nederländerna för tillfället, pga att ho behövde gå till läkare och kolla på universitet. Men hon är tillbaka om en och en halv vecka, men ändå tråkigt att hon behövde åka tillbaka överhuvudtaget tycker jag. 
 
Har valt mitt tema för mitt sista arbete i bild, jag valde "seashore" men kommer göra det till ett lite mörkare tema och dra in flyktingkrisen i  det. Ligger lite efter i edt ämnet just nu, för jag har inte fattat hur man ska skriva om konstnärer fören nu... tog liksom ett halvår, bra jobbat. Tycker i och för sig att det här nya sättet att skriva om dem är väldigt intressant och kul, är dock sjukt mycket jobb. Ska fråga min lärare imorgon hur mycket jag faktiskt behöver skriva och om jag ens gör rätt!!
 
I helgen och den senaste veckan har jag hängt med lite kompisar och det har varit kul! Imorgon ska jag också träffa några kära vänner, för vi ska äta pannkakor tillsammans på pannkakans dag, antar att det är då ni äter semlor. Blir ju väldigt avundsjuk men har inte tid att baka dem nu, för kommer ändå behöva baka för Bea som fyller år på torsdag. 
 
Är lite sjukt hur lite tid jag har kvar här. För jag vet att den bara kommer flyga förbi. 
Om tre veckor kommer Beas föräldrar och hälsar på. Efter det är det bara en månad kvar tills mina föräldrar kommer och hälsar på mig. När de har lämnat är det mindre än en månad tills mina kompisar kommer och hälsar på mig. Och efter det har jag en månad av examinationer. När det är klart är det 2-3 tills jag åker hem! 
 Så tiden flyger verkligen förbi och det känns som om man inte kommer hinna med så mycket... Har i och för sig redan upplevt hur mycket som helst men ändå!!! Ser ändå mest framemot vår och varmare väder. Idag är stormen Imogen här och man hör vinden utanför skolan och huset hela tiden. 
 
Köttbullar och brunsås
English breakfast - fast vi åt det som middag, för det är så sjukt mycket
En fin solnedgång i februari
 
 
Hoppas allt är bra med er, här får ni några jättefula bilder på slitna delar av Cowes!