The Kooks

Okej så igår såg jag The Kooks live i Southampton med Georgia, Darcy och Annabel. Giget var i min nya favorit venue, för den var så snygg och gammaldags med en lagom stor scene, allt blev intimt och personligt men samtidigt hade man verkligen en känsla av en större konsert. Atmosfären innan och under konserten var underbar!
 
Bandet var så bra! Man kunde verkligen höra musiken, den försvann inte med ljudet av publiken och designen av scenen var klockren! Det här var definitivt en av de bästa konserterna jag varit på!
 
Idag var jag kanske lite trött i skolan men jaja. 
Ska ut och springa nu men direkt efter det måste jag nog krypa i kojs. 
 

Cowesissippi brinner

Inte för att branden idag hade något med segregation att göra, apropå titeln för er som förstod min referens. 
I alla fall, idag har Cowes varit med om den största branden sedan andra världskriget då staden blev bombad pga att många skepp byggdes här och det låg nära många av Englands södra hamnar.
 
Ingen har skadats i branden men många affärer kommer drabbas, båtar och bilar blev också skadade. Jag bor högt upp och eftersom det brann vid hamnen påverkades inte.mitt hus något. Man kunde dock se röken tydligt, den kom hela vägen till min skola  somnar en bit ifrån hamnen. 
 
Jag gick aldrig ner till branden för jag satt ovetandes och målade i bildrummet så här får ni lite stulna bilder
 Bilder tagna från Sammy och Alex

Miss Saigon

I lördags åkte jag till London och West End och såg Miss Saigon, en musikal om en vietnamesisk tjej som träffar en amerikansk soldat och saker blir minst sagt komplicerade. Den var sjukt bra scenen var sjukt snyggt gjord, troligen väldigt dyrt att tillverka dock. Hela grejen kändes dyr, trots att jag bara betalade 20 pund för färjan, tåget och musikalen. Teatern var den största och flashigaste jag varit i och musikalen var sjukt välgjord. Väldigt känslomässigt, men jag grät inte förens alla stod och bugade för då sprang en av skådespelarna som var typ 4 år ut på sen. Och i pjäsen hade hans mamma just tagit sjävmord (spoiler), så när han sprang ut blev jag hysterisk. Det var hemskt. 
 
Hela dagen var underbar men den tog på krafterna för igår kunde jag knappt röra mig, Var helt slut, kunde inte plugga över huvudtaget. Därför måste jag plugga sjukt mycket idag, har nämligen ett stort test på Great Gatsby imorgon.....
Spinnaker Tower i Portsmouth