Lyckligt lottad

åååh jag har haft en sån bra fredag! Åkte direkt från skolan till Newport för att träffa Marit, vi hade så mycket vi behövde snacka om men hann inte med så mycket för vi stötte på några utbytesstudenter från hennes skola. Så vi började hänga med dem. Vilket var så najs, har inte hängt så mycket med dem tidigare, en av dem är också svensk, fast vi snackar typ inte svenska med varandra, en tjej bad oss göra det och det kändes så konstigt att prata svenska...
 
En sjuk grej hände också, en av tjejerna känner två svenska killar och ska hälsa på dem i oktober, och jag vet vem det är!!! Hur sjukt är inte det? HAN är liksom barndoms vän med min kompis?!?! Vi var så chockade när vi fattade det. 
 
I alla fall, vi hängde på en restaurang,  tjejerna åt mat, men jag kunde inte göra det för jag skulle ut och äta med värdfamiljen och Bea. Vi åt på en italiensk restaurang och det var såååå gott! En helt underbar middag, hela bilresan hem satt jag och Bea och pratade om hur lyckligt lottade vi var, har liksom inte haft några riktiga problem på hela året. Vi kommer nog ha mer "hemlängtan" till England när vi är tillbaka i Sverige och Nederländerna än vi hade när vi kom till England. Hur jobbigt det än blir är det i alla fall ett bevis på ett lyckat år!
 
Imorgon ska jag till London och se musikalen Miss Saigon, har inte sett den förr så det ska bli kul. Har dock sjukt mycket plugg jag borde göra i helgen. Asså brutalt mycket.  Måste typ gå upp klockan 6 på söndag för att hinna med allt... Aja hoppas allt är bra med er! Ledsen för långt inlägg från mobilen med dåliga mobil bilder men ni får helt enkelt stå ut!
Familje selfie
MAT
En superglad brochetta dränkt i ruccola 
Jag måste klippa mig... något jag ska försöka göra i helgen