Are we out of the woods?

De senaste dagarna har jag ätit Domino's pizza med Marit i en park, sett nya Alicia i Underlandet, hängt lite hemma hos Aaron, åkt med Sheila till Southampton och Ikea och haft en "Bea dag". Det var en väldigt grå dag så det tog ett tag för oss att vakna, så vi kom inte igång förens två på eftermiddagen, men väl igång bakade vi blåbärs och chocolat chip muffins. Blåbärsmuffinsen blev väldigt goda men de andra var lite torra. De såg väldigt fina ut i alla fall. Sen drog vi till en skog i Gurnard. Jag har inte varit inne i någon skog här än, så det var kul att se hur annorlunda de är jämnfört med de svenska. Bea var dock tvungen att gå före mig hela tiden pga min rädsla för ormar. Det är synd att jag är så rädd för dem, annars tycker jag verkligen om skogar, de är så lugna och mystiska. Inne i skogen kunde man inte höra några bilar, bara vinden och havet. På kvällen kollade vi på Miranda, så sjukt rolig serie. Intressant hur mycket mer man förstår om en serie och dess skämt när man bott i landet. 
 
Sen har jag också träffat EFs utbytesstudenter rätt mycket. Har spelat laser quest, gått ut på restaurang, grillat och haft det trevlig. Igår hängde jag hos Mitch på kvällen med en massa vänner och många av oss sov även där. Fast jag sov bara i en timme vilket har gjort mig väldigt trött idag. Men jag har ändå hållit humöret uppe då jag åkt iväg med hela värdfamiljen till ett slags zoo med deras yngsta barnbarn. 
 
Jag har helt enkelt haft en underbar vecka av lov. Igår när jag var hos Mitch satt jag på riktigt och bara stirrade på vissa kompisar för att jag inte kan fatta att jag ska lämna dessa underbara människor. Jag har nog inte heller någonsin skrattat så mycket i hela mitt liv. Har också varit mysigt att umgås med utbytesstudenterna, kommer vara så tråkigt att inte få höra alla olika accenter och höra om olika kulturer hela tiden. Jag börjar förstå hur mycket jag faktiskt lärt mig från dem. Sen har jag varit hemma lite mer på sistone för att umgås med, Brian, Sheila och Bea. Kommer sakna dem något enormt. Men det har helt enkelt varit en bra veckas lov. 
 
Hoppas ni haft det like bra i Sverige men det verkar det som med tanke på vilket underbart väder nihaft, Håkan konserter och studenter! 
 
Bästa frisyren
På en spång tror jag... som vi kan låtsas var gjord av ek
 
 
 
 
En bild från eftermiddagen vi grillade med utbytesstudenter. nedanför kommer det komma en massa bilder på när vi går på havsbottnen för det är ebb.
Systrarna från Ventnor 
Maja, Anna, Marit. Slovakien, Tyskland, Nederländerna 
Så här ser havsbottnen ut. Hålen är gjorda av maskar som rör sig i sanden. Det är i alla fall vad alla säger, jag har egentligen ingen aning. 
Favoriterna 
Hade glömt att ta bild på denna gamla dubbeldeckare som står på gatan på vägen ner till Mitch. Så himla underbar, älskar den verkligen 
38 Piccadilly circus 
Innuti bussen 
Älskar det här huset också. Ingen aning om vem som bor där dock... 
Krokodiler från idag 
Barnbarn 
 
Har ännu mer att visa men nu orkar jag inte mer! God natt!