Farväl party

Så ikväll träffade jag alla mina närmaste vänner för att säga hej då. En del kommer jag även träffa på torsdag vid färjan. Och Elisa i Southampton, eftersom hon går i skolan där. Det var en sån trevlig dag. Skrattade så mycket och verkligen bara njöt av umgänget. Vi grillade, spelade fotboll och norsk fylla. Niall hoppade i vattnet med kläderna på. Det var en underbar kväll. Jag trodde att mina vänner inte hade planerat något speciellt alls. Men så kom de med värsta 
 
 
presenterna och korten och gud vet vad.  De hade gått upp klockan 4 för att börja baka en kaka. De gick till skolan och skramlade ihop pengar för att köpa en England tröja till mig! Där det står IDA 16 för att representera detta år. Som de har fått alla lärare och vänner att skriva på! Jag blev så oerhört rörd.  Sen fick jag mindre personliga presenter också. När jag skulle tacka dem för allt började jag gråta och då började den mindre roliga delen av kvällen. Jag blir tårögd bara jag skriver det här. För jag kan inte fatta att jag har fått möjligheten att träffa så underbara människor. Och de har helt ärligt blivit några av mina bästa vänner. Jag älskar dem något enormt! Alla stunder med dem är något jag kommer ha med mig för alltid.
Kolla på den tårtan!!
Asså hur snygg är inte denna?? Kan inte riktigt fatta att det fixade allt detta. Det skolkade från skolan för att få allt gjort. (Hoppas ingen lärare läser det här)
 
Stackars Niall måste ha frusit ihjäl
Jag hat varit väldigt patriotisk idag.
Det får vara nog med bilder för idag.