Festival och adjö

hela helgen har jag varit på festival och det har varit underbart. Musiken har varit grymt bra, över förväntan och umgänget har varit ännu bättre. Det har varit ett bra sätt att umgås med mina närmsta vänner på ett avslappnat sätt nu innan jag åker om tre dagar. Dock är det lite tråkigt nu när det är över för nu har jag bara tre dagar då jag ska säga hej då till alla. 
 
Sa också Hej då till Marit igår och det var inte roligt alls. Känns lite som om man fått sitt hjärta krossat. Även om festivalen fick mig på andra tankar så känns det konstigt att veta att vi nu inte kommer ses på ett väldigt långt tag.
Connie och Jack 
Självklart hade festivalen en tribute till Bowie. Fyverkerierna i slutet av kvällen sköts samtidigt som Heroes spelades.
Jag och Elisa, med en grym outfit
Att sitta på Elliotts axlar och se alla klappa till we will Rock you var rätt så fantastiskt!
Blomsterflickor 
Sammy och jag. Med en munter jack i bakgrunden 
Bästa
Aleeeeex
Kommer sakna den här galningen 
Måste ju ha visa England matchen annars går ju folk hellre hem.
The Who var grymma och ikoniska
 
I slutet av Queen sjöng alla God Save The Queen. Vilket är rätt kul men så sjukt brittiskt. Jag och Elisa sa båda att det här var det mest brittiska vi någonsin upplevt. Vår kompis som är ett stort fotbollsfan tog upp hans England flagga när vi sjöng. Ville bara skriva det för att komma ihåg det.
 
Nu måste jag packa och fixa en massa. Usch. Jag försov mig och nu är jag lite stressad. Ses snart