Eftermiddag i Ryde

Idag var sista officiella dagen i skolan. De flesta har nu påsklov men jag och alla som har bild måste gå till skolan och måla imorgon... Aja rätt skönt när hela dagen dedikeras till det. 
 
Idag åkte jag till ryde med Alex för jag behövde ta bilder och måla på plats. Det slutade dock med ca 100 bilder på Alex. Sjukt skön dag. Kunde sitta på stranden och måla och prata i solen. Underbart! Väl hemma har jag och Bea suttit och skrattat tillsammans och nu måste jag ut och springa för att sen avsluta mina anteckningar för drama. (Deadline idag!!) 
Här är vi under piren i Ryde för det var lågt tidvatten vilket var sjukt najs. Älskar tidvatten, så underbart!
Här förlöjligar Alex mina artistiska idéer, med all rätt i och för sig.
här förlöjligas jag igen 
Jag och Bea, två skönheter. Älskar kontrasten mellan våra ansiktsutryck
Två charmören på bussen från Ryde
 
Trevlig tisdag på er! Hoppas ni har haft det soligt och lyckas hålla ut innan ledighet och påsk! 

En bättre helg

Jag har haft en sjukt bra och hektisk helg! I fredags var jag på ett gig i Portsmouth och såg The neighbourhood. Det var väldigt bra faktiskt! Efteråt sov jag över hos en kompis. På morgonen var jag dock tvungen att gå upp tidigt för att klippa håret vid 9:30. 
Sen har jag skaffat tågbiljetter till London eftersom jag ska dit och träffa päronen om fem dagar! Så sjukt har liksom inte setts på 7 månader och nu ska vi ses om fem dagar. Det där med tid har alltid förvirrat mig och det här året har inte hjälpt. 
 
Igår träffade jag Marit och vi drog till hennes kompis som fyllde år. Träffade några jag kände där också som jag inte visste var kompisar med dem vi var hos. Kul dock att man nu har så mycket kontakter att sånt händer. Man kände ju aldrig någon i början, endast dem man gick i skola med osv.
 
Idag har jag redan städat mitt rum. Ska plugga en del och sedan laga middag. Tänkte att det kan vara kul eftersom jag inte varit hemma på nästan hela helgen. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg! Kram
Gårdagen
 
Jag och Marit måste sluta ha våra fingrar framför ansiktet på bilder. . 
 

Jag har egen konst utställd

Här får ni en bildbomb, var ett tag sen sist. 
Nu ska jag ta och äta något innan jag drar till Aaron. Trvlig lördag på er!
sötaste bilden någonsin
vi fick plats i samma kjol...
Här är porträtt Cameron tog. I mitten är Tennyson vars posi vi läser i skolan. Måste nästan lära mig 33 sidor av posi utantill....
Rätt najs sovrum hade hon också
Förvåningen när man hittar sitt egna fotografi hängande i ett galleri.... för tydligen hade skolan hängt upp mitt arbete här. 
Dock stavade de mitt namn fel......
Här är min klass arbete, det mesta finns dock i böckerna
Fanns även moderna fotografier som var väldigt fina faktiskt. Det här är huvudplatsen fotografer ställer ut sina fotografier på ön. 
Pittoreska delen av ön
Här försöker jag förklara för Brian hur han ska kolla igenom det lilla hålet på kameran för att kunna ta fotot. 
Här vi töntigare än vanligt
 
Bea är den skönaste fotografen jag känner.