Sommar

Precis som i Sverige har sommaren kommit till ön. Det passade väldigt bra eftersom jag spenderade helgen campandes med andra utbytesstudenter. Helgen var så lyckad, dock är den röda brännan grov. Jag är ju inte van vid saltvatten som gör en betydligt mer bränd än vanligt. Måste dock säga att jag älskat att ligga på en strand vid havet. Det är helt underbart. Får mig att aldrig vilja lämna det här stället på dagar som denna. Även om jag börjat vänja mig vid tanken betydligt mer och börjar se fram emot att komma hem. 
 
Ibland vill jag verkligen tillbaka till mitt svenska liv, är dock medveten om att det liv jag levde för ett år sen inte finns kvar på sätt och vis eftersom saker har förändrats där hemma. Sen känns det också bara konstigt att jag ska lämna allt här. För ön, England och alla jag känner och lever med här är ju mitt liv nu. Det är ju inte något jag bara kan lämna... och nu är det bara 5 veckor kvar.
Marit och hennes underbara värdsyster
Här lekte barnen på rugby fältet. Där vi senare spelade touch rugby som faktiskt var väldigt kul.
Såpbubblor och shorts vid nio på morgonen, då vet man att det är sommar.
Vi eldade en stooor eld på kvällen vilket gjorde att vi gick omkring i shorts till elva på kvällen. Passade också bra som en sen valborg.
 
Nu ska jag skriva en uppsats i historia är tanken men egentligen vill jag bara ligga i gräset och läsa en bok. 
Hoppas ni har kunnat njuta av solskenet!